Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (31.5.)

streda, 31. máj 2017 11:12 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (31.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (31.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Mládežnícky reprezentačný útočník Dominic Solanke mení svoje pôsobisko. Po vypršaní zmluvy v Chelsea, kde počas kariéry nastúpil len raz, sa presúva na Anfield Road. (skysports.com)

LIVERPOOL & SOUTHAMPTON: Jürgen Klopp sa stále nevzdáva nádeje, že to bude práve jeho tím, ktorý uloví Virgila van Dijka. Svätci dostanú ponuku na 50 miliónov libier. (Mirror)

ARSENAL: 28-ročný útočník Lucas Pérez pravdepodobne toto leto opustí Londýn a presťahuje sa do Španielska. Boj o jeho služby zvedie Deportivo La Coruña a Sevilla. (talksport.com)

ARSENAL: Do budúcej sezóny chcú The Gunners vstúpiť s vyššími ambíciami a pomôže k tomu aj 115 miliónov eur na nákup posíl. Ten dostane k dispozícii Arséne Wenger, ktorého zotrvanie vnímajú médiá takmer ako hotovú vec. (sports.yahoo.com)

MANCHESTER UNITED: Ponuka z Barcelony sa síce odmieta ťažko, ale záložník Ander Herrera ostane verný manchesterským farbám. V krátkom čase tak podpíše novú zmluvu. (as.com)

LEICESTER CITY: Vedenie dostalo žiadosť o uvoľnenie od krídelníka Riyada Mahreza. Alžírčan sa tento rok trafil šesťkrát, čo je tretina oproti minulej sezóne a rád by zmenil pôsobisko. (Guardian)

EVERTON & WEST HAM: Siedmy tím sezóny sa stále nerozhodol, kam a či predá Rossa Barkleyho. Záložník najnovšie zaujal The Hammers, ktorí sa pridali k Chelsea a Tottenhamu. (Express)

MIDDLESBROUGH: Zoznam kandidátov na post trénera sa zúžil na dvoch najvážnejších. Rokovania s klubom povedie Garry Monk a Nigel Pearson. (Mirror)

HULL CITY: Cez letnú prestávku má Tigrov opustiť 32-ročný brankár Eldin Jakupović, Omar Elabdellaoui a ofenzívny Poliak Kamil Grosicki. (Mirror)