Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.5.)

streda, 31. máj 2017 11:12 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Najbližšia budúcnosť brankára Marc-Andrého ter Stegena bude prebiehať v Katalánsku. Podpísal nový kontrakt, ktorého platnosť potrvá do roku 2022. (skysports.com)

REAL MADRID: Odchod z Madridu by v prípade Kolumbijčana Jamesa Rodrígueza nemusel byť takou jasnou vecou. Real odmietol ponuku z Interu Miláno na 42 miliónov eur. (metro.co.uk)

SEVILLA: 24-ročný ofenzívny záložník Juan Quintero rokuje o možnom prestupe z Porta k Los Rojiblancos. 10 miliónov eur, ktoré požadujú Portugalčania sa však záujemcovi zdá prehnaných. (Goal.com)

SEVILLA & DEPORTIVO LA CORUÑA: 28-ročný útočník Lucas Pérez pravdepodobne toto leto opustí Arsenal a presťahuje sa do Španielska. Boj o jeho služby zvedú La Coruñčania a Andalúzania. (talksport.com)

VALENCIA: Dlhodobo už trvá stav, kedy sa o obrancu José Luisa Gayu prihlási bohatý záujemca a rokovania nakoniec stroskotajú. Na scénu sa v tomto smere opäť vracia PSG. (Marca)

ESPANYOL: Ofenzívny Francúz Sylvain Marveaux má odísť z Lorientu do zahraničia. Okrem Barcelončanov mu pripravujú návrh zmluvy aj v Grécku, konkrétne PAOK. (mundodeportivo.com)

ALAVÉS: Útočník Ermedin Demirović bol na najlepšej ceste predrať sa do A-tímu Lipska, no zahrá si nakoniec La Ligu. Postaralo sa o to Deportivo, pričom detaily transferu ostali utajené. (Goal.com)

SPORTING GIJÓN: Po vypadnutí sa vzdal postu športového riaditeľa Nico Rodríguez a Sporting už hlási náhradu. Jeho miesto zaujal Miguel Torrecilla. (futbol.as.com)