Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.5.)

utorok, 30. máj 2017 09:50 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (30.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Éra Arséna Wengera údajne nekončí a na lavičke The Gunners bude pokračovať ďalej. Podľa médií ho presvedčil vyhraný FA Cup a už dohodol podmienky spolupráce. (Independent)

MANCHESTER UNITED: Barcelonskú snahu o zisk záložníka Andera Herreru sa United budú snažiť odbiť novou zmluvou. Tá aktuálna Španielovi platí do leta 2018. (Telegraph)

CHELSEA: Na leto Atlético Madrid naplánovalo hon na Diega Costu. Svojho bývalého hráča označilo za jednu z prestupových priorít, no on sám najprv bude rokovať s Londýnčanmi. (ESPN)

MANCHESTER CITY: 30-ročný krídelný útočník Nolito verí, že sa mu podarí dohodnúť návrat do Španielska. Pomôcť majú aj tradične bohaté nákupy City. (ESPN)

WEST HAM & MANCHESTER CITY: Po Pablovi Zabaletovi sa Kladivári pokúsia z Manchestru získať aj ďalšieho hráča. Za útočníka Kelechiho Iheanacha ponúkajú 20 miliónov libier. (skysports.com)

WEST HAM & SUNDERLAND: Ďalšiu ponuku na brankára Jordana Pickforda dostali The Black Cats. West Ham ponúka 25 miliónov libier plus jedného hráča ako časť finančnej kompenzácie. (Daily Star)

SWANSEA CITY: Sťahovanie do Istanbulu a podpis kontraktu na tri roky s Galatasarayom čaká Bafetimbiho Gomisa. Francúzsky forward tak Labute definitívne opúšťa. (tribalfootball.com)

PREMIER LEAGUE: Zoznam nováčikov pre budúcu sezónu doplnil Huddersfield Town. Včera vyhral nad Readingom 1:0 po penaltách a rovnako ako Newcastle a Brighton si o rok zahrá najvyššiu súťaž. (Guardian)