Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.5.)

pondelok, 29. máj 2017 09:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (29.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Podľa bulváru v Manchestri prebiehajú hádky o Joeovi Hartovi. Vedenie má tlačiť na trénera Pepa Guardiolu, aby 30-ročného brankára vrátil do zostavy. (Mirror)

CHELSEA: The Blues sa na prvý raz nepodarilo získať Leonarda Bonucciho za 50 miliónov libier. Zbrane i tak neskladajú a teraz sa pre zmenu snažia najprv dohodnúť so stopérom. (Eurosport.com)

MANCHESTER UNITED: Víťazstvo v Ligovom pohári, Community Shield aj Európskej lige vynesie Josémou Mourinhovi novú zmluvu. Tá bude platiť do konca sezóny 2021/22. (Express)

MANCHESTER UNITED: 36 miliónov libier chystajú Červení diabli za krídelníka Ivana Perišića. Ten patrí Interu Miláno a v aktuálnom ročníku odohral 35 duelov s celkovo 10 nastrieľanými gólmi. (metro.co.uk)

MANCHESTER UNITED: S odchodom na Old Trafford je spájaný útočník Andrea Belotti. Zďaleka nejde o jediný tím, ktorý naňho poľuje a FC Turín si stanovil cenu 85 miliónov libier. (Daily Star)

STOKE CITY & MANCHESTER UNITED: The Potters ponúkajú 45 miliónov libier za Waynea Rooneyho, no ten záujem o podobný transfer nemá. Radšej by totiž zamieril do Evertonu, Ameriky alebo Číny. (talksport.com)

WEST BROMWICH & WATFORD: Na atraktívny plat sto tisíc libier týždenne sa snažia WBA zlákať 28-ročného útočníka Troya Deeneyho. Na Vicarage Road pôsobí od roku 2010. (Daily Mail)

MIDDLESBROUGH: Dvoch vážnych nápadníkov má holandský záložník Marten de Roon. Po Evertone sa o jeho služby prihlásilo aj Lazio Rím. (clubcall.com)