Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.5.)

pondelok, 29. máj 2017 09:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Stále intenzívnejší je záujem milánskeho AC o Álvara Moratu. Španiel sa v zostave Realu objavuje len sporadicky a písalo sa aj o ponukách z Anglicka. (Marca)

BARCELONA: Zranenie z pohárového finále proti Alavésu odpíše Javiera Mascherana na šesť týždňov. Defenzívne ladený Argentínčan si popri hororovej zrážke hlavami privodil aj zranenie kolena. (ESPN)

BARCELONA: Luis Enrique sa rozlúčil trofejou z Copa del Rey, no návrat do Katalánska nevylučuje. „Nikdy nehovor nikdy“ konštatoval k tejto téme, no jedným dychom dodáva, že potrebuje voľnejší rok. (sport-english.com)

BARCELONA: Španielska tlač má jasno v tom, že Jéremy Mathieu klub opúšťa. Jeho zmluva síce platí ešte na rok, no so spoluhráčmi v kabíne sa mal lúčiť už v sobotu. (tribalfootball.com)

CELTA VIGO: Meno trénera pre budúci ročník oznámili na Estadio Municipal de Balaídos. Je to Juan Carlos Unzué, ktorý doteraz robil asistenta trénera v Barcelone, predtým aj v Celte. (ESPN)

VILLARREAL: Hosťovanie z Porta vedenie klubu presvedčilo a brankára Andrésa Fernándeza sa pokúsi kúpiť. O presnej sume, na akú Španiel vyjde, sa zatiaľ nepíše. (Marca)

LAS PALMAS: 20-ročný útočník Gabriel Barbosa si zatiaľ márne hľadá miesto v zostave Interu Miláno a hosťovanie by bolo rozumným krokom. To mu aktuálne ponúkajú Los Amarillos. (tuttomercatoweb.com)