Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.5.)

nedeľa, 28. máj 2017 11:37 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Pohárové finále sa napriek barcelonskému víťazstvu 3:1 skončilo zle pre Javiera Mascherana. Odohral 10 minút a striedal otrasený a skrvavený po vzdušnom súboji. (sport.es)

BARCELONA: Pod dlhšom čase môže do La Ligy zamieriť z Premier League ďalší Brit. Ide o obrancu Chrisa Smallinga, ktorý je v Manchestri United prebytočný a zaujal Kataláncov. (ESPN)

REAL MADRID: Séria špekulácií sa týka kabíny Bieleho baletu. Podľa španielskej tlače tím opustí Álvaro Morata, Danilo a Isco a pribudnúť môže David De Gea, Leonardo Bonucci alebo N'Golo Kanté. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID & VALENCIA: Stále častejšie sa píše o návrate 31-ročného obrancu Guilhermeho Siqueiru do vlasti. Po hosťovaní v Atléticu sa má upísať Atalante. (tuttomercatoweb.com)

VALENCIA: Pôsobenie na Mestalle malo len krátkodobý charakter pre Munira El Haddadiho. Po hosťovaní sa vráti späť do Barcelony, nakoľko Los Che neprejavili záujem o jeho udržanie. (sport-english.com)

SEVILLA: Niekoľko zaujímavých možností má k dispozícii útočník Stevan Jovetić. Okrem Interu Miláno, ktorému patrí, oňho stoja aj Los Rojiblancos, kde hosťuje a Olympique Marseille. (as.com)

CELTA VIGO: Iba zdravotná prehliadka a následný podpis delí stredopoliara Hirvinga Lozana z mexickej Pachucy od prestupu k Célticos. Obe strany sa dohodli na nezverejnenej čiastke. (Marca)