Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.5.)

nedeľa, 28. máj 2017 11:37 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (28.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Rokovania o novej zmluve Yayu Tourého nabrali správny smer a všetko nasvedčuje tomu, že sa záložník napriek končiacemu kontraktu v City zdrží dlhšie. (sports.yahoo.com)

MANCHESTER CITY: 23-ročný Ederson patrí Benfice Lisabon, no je v hľadáčiku Citizens. Tí zaňho ponúknu 40 miliónov eur, čo by z Brazílčana spravilo najdrahšieho brankára sveta. (Goal.com)

MANCHESTER CITY: Hosťovanie Eliaquima Mangalu vo Valencii sa skončilo, odohral tam 30 zápasov, no záujem o jeho zotrvanie Španieli neprejavili. Budúcnosť tak ostáva otvorená. (Marca)

ARSENAL: Zmluva do leta 2018 by z Alexa Oxlade-Chamberlaina mohla spraviť žiadaný artikel ďalších prestupových období. The Gunners tomu chcú predísť a pripravujú návrh na predĺženie spolupráce. (metro.co.uk)

ARSENAL: Víťazmi FA Cupu sa včera stali Kanonieri. Ti vo finále pokorili Chelsea 2:1 gólmi Alexisa Sáncheza a Aarona Ramseyho. Túto súťaž ovládli už rekordný trinásty raz. (Guardian)

LIVERPOOL: Záujem o Nabyho Keitu The Reds stále drží a za 22-ročného záložníka RB Lipsko by zaplatili 50 miliónov libier. Práve to je suma, ktorú si nedávno Nemci pýtali. (skysports.com)

LIVERPOOL: Stredopoliar Mario Götze po návrate do Dortmundu odohral len 11 ligových zápasov, čo chcú využiť Liverpoolčania. Nemec by sa mohol stať náhradou za Philippa Coutinha. (Express)

MANCHESTER UNITED: Pod dlhšom čase môže do La Ligy zamieriť z Premier League ďalší Brit. Ide o obrancu Chrisa Smallinga, ktorý je u United prebytočný a zaujal Barcelonu. (ESPN)

HULL CITY: Tottenham a Everton zvedú boj o zadáka Harryho Maguirea. Aktuálne sa má prestupová čiastka pohybovať okolo 22 miliónov libier. (Mirror)

WATFORD: 39-ročný portugalský tréner Marco Silva sa dohodol na budúcej spolupráci na juhovýchode Anglicka. Zmluva bude podpísaná budúci týždeň. (skysports.com)