Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.5.)

sobota, 27. máj 2017 12:06 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

SEVILLA: Odchod Jorgeho Sampaoliho zo Sevilly do argentínskej reprezentácie má byť hotovou vecou. Argentínčan má síce v Andalúzii ešte zmluvu, ale reprezentačnú výzvu prijme. (ESPN)

VALENCIA: 23-ročný záložník Mario Lemina sa neradí medzi hlavné opory Juventusu a vyskúšajú to naňho Los Che, ktorí už začali so zisťovaním hráčovej dostupnosti. (fichajes.net)

REAL SOCIEDAD: Napriek zmluvám platným ešte na rok San Sebastián opustí Esteban Granero aj Sergio Canales. Stredopoliari sa tak čoskoro stanú voľnými hráčmi. (fichajes.net)

ESPANYOL: Naposledy v januári zasiahol do hry ofenzívny záložník Salva Sevilla a ďalší štart v Barcelone už nepridá. Vedenie mu neponúkne predĺženie zmluvy. (futbol.as.com)

EIBAR: Predstavy o budúcej zmluve Antonia Lunu a Los Armeros sa diametrálne líšili a k dohode nakoniec nedôjde. Krajný obranca si začína hľadať nového zamestnávateľa. (Marca)

OSASUNA: Taliansky brankár Salvatore Sirigu v Andalúzii len hosťoval z PSG a spájaný je momentálne s turínskym FC. Problémom však je jeho plat 3 milióny eur za sezónu. (tuttomercatoweb.com)