Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.5.)

sobota, 27. máj 2017 12:06 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (27.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Zmluvu do roku 2019 dostal Antonio Valencia, pričom súčasťou kontraktu je aj opcia na ďalší. V tejto sezóne odohral 43 duelov v súčte všetkých súťaží. (klubový web)

MANCHESTER UNITED: V hľadáčiku United sa opäť ocitol 24-ročný krídelník Lucas Moura z PSG. Tento tím naňho poľoval už v časoch Sira Alexa Fergusona. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Včera sa Citizens podarilo dotiahnuť príchod jednej z hviezd Monaka, Bernarda Silvu. Portugalský záložník strávil u Kniežat dve sezóny. (Telegraph)

MANCHESTER CITY & WEST HAM: Dlho avizovaný presun Pabla Zabaletu z Manchestru ku Kladivárom je realitou. Oba celky potvrdili transfer krajného beka ako voľného hráča. (Guardian)

CHELSEA: Rušné obdobie čaká Betranda Traorého. Ofenzívny reprezentant Burkine Faso z Londýna v sezóny 2016/17 hosťoval v Ajaxe, no veľký záujem o jeho služby má Schalke 04. (Goal.com)

LEICESTER CITY: Nemecký brankár Ron-Robert Zieler chce odísť do tímu, v ktorom si zachytá častejšie a ako možnosť sa javí VFB Stuttgart. (Transfermarkt)

CRYSTAL PALACE & WATFORD: Prepustený coach Hullu City Marco Silva dlho bez práce neostane. Vedie pokročilé rokovania s dvomi mužstvami Premier League – štrnástym a sedemnástym tímom práve skončenej sezóny. (Mirror)

STOKE CITY: Spoluprácu s The Potters rozviazal skúsený írsky brankár Shay Given. 134násobný reprezentant by mohol zamieriť do Brightonu, ktorý zvažuje jeho angažovanie. (Transfermarkt)

WEST BROMWICH: „Nadštandardný balík finančných prostriedkov“ má na leto sľúbený tréner Tony Pulis. WBA plánujú po desiatom tohtosezónnom mieste výrazne posilniť. (Birminghammail.co.uk)