Main Content

Herrera velebí Griezmanna. Bol by šťastný, keby bol jeho spoluhráčom

piatok, 26. máj 2017 10:27 | Autor: Squashmaster

Herrera velebí Griezmanna. Bol by šťastný, keby bol jeho spoluhráčom
Herrera velebí Griezmanna. Bol by šťastný, keby bol jeho spoluhráčom | zdroj: © TASR

Sága okolo prestupu francúzskeho reprezentanta Antoinea Griezmanna z Atletica Madrid do Manchestru United nemá konca kraja. Väčšiu pravdepodobnosť tejto zmene dresu dal aj samotný Griezmann, ktorý pred pár dňami povedal, že je pripravený opustiť Los Colchoneros a zároveň odhadol šance jeho príchodu na Old Trafford už počas leta na 60-percentné.

V červenom drese by Griezmanna veľmi rád uvítal aj španielsky reprezentant v drese United Ander Herrera, ktorý nešetril chválou na adresu francúzskeho útočníka.

"Griezmann je vynikajúci hráč. Je to hviezda a všetky svetové tímy by ho chceli. Avšak on je stále hráčom Atletica Madrid a ja tento klub a jeho fanúšikov rešpektujem. Už v minulosti som viackrát povedal, že je v skupine hráčov, ktorí sa môžu stať dedičmi Cristiana Ronalda a Lionela Messiho. Keď som bol v škole, šesťdesiat percentný výsledok bol v poriadku. Griezmann je skvelý hráč a ja mám rád kvalitných futbalistov. Osobne ho síce nepoznám, ale vyzerá ako veľmi sympatický človek. Neviem čo sa stane, ale samozrejme ho ako futbalistu uznávam," povedal Herrera po emotívnom víťazstve nad Ajaxom Amsterdam vo finále Európskej ligy pre independent.co.uk.

        Definitívu ohľadom tohto ostro sledovaného prestupu by sme sa podľa slov samotného Griezmanna mali dozvedieť v priebehu najbližších dní. V jeho neprospech hovorí skutočnosť, že tréner Atletica Diego Simeone by mal pokračovať na lavičke madridského klubu aj v ďalšej sezóne a vzťah Simeoneho s Griezmannom je vysoko nadštandardný.