Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.5.)

piatok, 26. máj 2017 10:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Oba kluby z Milána zamerali svoju pozornosť na 27-ročného obrancu Aleixa Vidala. V Barçe dostal šancu len na šesť zápasov a transfer sa tak javí reálne. (sport.es)

BARCELONA: Nový tréner Ernesto Valverde si už stihol nájsť prvú možnú posilu pre Kataláncov. Kúpiť by chcel 27-ročného stredopoliara Andera Herreru z Manchestru United. (metro.co.uk)

BARCELONA: Zranenie stehenného svalu si na tréningu privodil Luis Suárez. Prvé správy hovoria o pätnásťdňovej pauze a k dispozícii tak nemusí byť pre finále Copa del Rey ani uruguajskej reprezentácii. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Krátko potom, čo francúzska tlač citovala Antoina Griezmanna, že je pripravený odísť do Manchestru United, prišlo protichodné vyhlásenie. „Bol to skvelý rok a ja chcem zbierať ďalšie trofeje s týmto tímom. Pre budúci rok máme nové ciele.“ hodnotil na Twitteri. (metro.co.uk)

BILBAO: Odvážne rozhodnutie prezentoval Athletic. Hlavným trénerom pre ďalšie dve sezóny bude José Ángel Ziganda, bývalý útočník, ktorý doteraz viedol rezervu Baskov. (skysports.com)

VILLLARREAL: Ďalší rok sľúbil tímu Jonathan Dos Santos. Veľký záujem javilo Los Angeles, no dostane košom. Vedenie je za Mexičanovo rozhodnutie vďačné a pripravuje mu novú zmluvu. (Marca)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Posila zo Stuttgartu, brankár Przemyslaw Tytoń, nenaplnil očakávania a La Coruñu zrejme opustí. Všetko aj napriek kontraktu do leta 2019. (fichajes.net)