Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.5.)

piatok, 26. máj 2017 10:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (26.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Rakúsky brankár Alex Manninger v bráne Liverpoolu priestor nedostal ani raz a kariéru ďalej predlžovať nebude. Nepredĺži zmluvu a s aktívnym futbalom končí. (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Barcelonu povedie nový tréner, Ernesto Valverde, a ten si našiel prvú možnú posilu. Kúpiť by chcel 27-ročného stredopoliara Andera Herreru. (metro.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Trofej z Európskej ligy bude možno poslednou manchesterskou pre Waynea Rooneyho. Po finále potvrdil, že bude o svojej budúcnosti rozmýšľať a k dispozícii má viaceré ponuky z Anglicka aj zo zahraničia. (ESPN)

MANCHESTER CITY: Hotovou vecou má byť letný odchod Willyho Caballera, Pabla Zabaletu a Gaëla Clichyho. Pridať sa k nim má aj Bacary Sagna a Jesus Navas, ktorí sú spájaní s návratom do svojich vlastí. (BBC)

EVERTON: Karamelky vyhlasujú, že Ross Barkley počas letného prestupového obdobia nepredajný nebude, ale rozhodne nie za menej ako 50 miliónov libier. (ESPN)

WEST HAM: Hosťujúci útočník Jonathan Calleri a krídelník Gökhan Töre sa v Londýne nepresadili a vracajú sa do kmeňových klubov. V prípade Argentínčana ide o Deportivo Maldonado, Turek patrí Besiktasu. (skysports.com)

STOKE CITY: Snaha udržať holandského reprezentačného obrancu Bruna Martinsa Indiho zrejme úspešná nebude. V Anglicku hosťoval z FC Porto, a to trvalý prestup odmieta. (BBC)

BOURNEMOUTH: Kontrakt na ďalšie štyri roky podpísal Steve Cook. Obranca je v klube už päť rokov a v sezóne 2016/17 odohral všetkých 38 kôl. (Daily Mail)

HULL CITY: S osemnástou priečkou vedenie The Tigers spokojné rozhodne nie je a odniesol si to tréner Marco Silva. Ten na konci sezóny zaostal za záchranou o šesť bodov. (Mirror)