Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.5.)

štvrtok, 25. máj 2017 12:19 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Aleix Vidal opäť trénuje, členok ho už netrápi a za istých okolností by mohol stihnúť finále Copa del Rey. Súboj s Alavésom je na programe túto sobotu. (Goal.com)

VILLARREAL: Aj v budúcom ročníku bude Žltú ponorku viesť tréner Fran Escriba. Jeho zmluva mala platnosť len do konca tejto sezóny a došlo k jej predĺženiu. (Marca)

BILBAO & OSASUNA: Prestupu z Andalúzie do Baskicka sa možno dočká Álex Berenguer. 21-ročný krídelník sa síce s Pamplončanmi nezachránil, no v La Lige môže pokračovať. (Marca)

VALENCIA & EIBAR: Hosťovanie brankára Yoela Rodrígueza v Eibare sa zmenilo na trvalý prestup. Netopieri zaňho dostali 750 tisíc eur a v novom pôsobisku podpísal zmluvu do leta 2019. (Football-España.net)

LEGANÉS: Nového muža vo vedení včera predstavili Lega. Funkcie športového riaditeľa tímu sa ujal Martin Ortega. (futbol.as.com)

ALAVÉS: Crystal Palace realizuje zmenu trénera a ako nového si vyhliadlo Mauricia Pellegrina. Coach Deportiva je momentálne jednotkou na zozname Angličanov. (Marca)