Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.5.)

štvrtok, 25. máj 2017 12:19 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (25.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Červení diabli si včera poradili s Ajaxom Amsterdam 2:0 a zbierku trofejí rozšírili o poslednú, ktorá v nej ešte chýbala, a to pre víťaza Európskej ligy. (Guardian)

ARSENAL: Finále FA Cupu sa pre zranenie kolena nebude týkať Gabriela Paulistu. Odhadovaná dĺžka absencie je osem týždňov a je to už tretí bek, ktorý Kanonierom proti Chelsea nepomôže. (skysports.com)

CHELSEA: Majstrovská jazda otvoreným autobusom po Londýne bola zrušená. The Blues, ktorí v tom čase už môžu byť víťazmi double, sa tak rozhodli pre obavu z možných teroristických útokov. (BBC)

CRYSTAL PALACE: Na uvoľnenú trénerskú stoličku by mohol zasadnúť Mauricio Pellegrino. Coach španielskeho Alavésu je momentálne jednotkou na zozname Orlov. (Marca)

BURNLEY: Koniec na Turf Moor hlási 31-ročný záložník Michael Kightly. V poslednom čase prakticky vôbec nenastupoval, a tak sa nedohodne na predĺžení zmluvy. (Transfermarkt)

BURNLEY: Rokovania o novej zmluve s The Clarets rozbehla dvojica hráčov. Blízku budúcnosť by si mal takto zariadiť brankár Paul Robinson a záložník George Boyd. (klubový web)

SUNDERLAND: Čierne mačky si vyhliadli potencionálneho trénera v škótskom Aberdeene. Pozornosť sústredia na Dereka McInnesa, ktorý môže nahradiť krajana Davida Moyesa. (Daily Mail)

MIDDLESBROUGH: Kontrakt brankára Victora Valdésa mal platnosť ešte na jeden rok, no strany sa dohodli na jeho rozviazaní. Španiel v druhej lige chytávať nechce. (klubový web)