Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.5.)

streda, 24. máj 2017 10:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (24.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Stopér Laurent Koscielny podal odvolanie proti červenej karte zo zápasu s Evertonom, ale úspešný nebol. Sobotné finále FA Cupu proti Chelsea tak s určitosťou vynechá. (Independent)

ARSENAL: Kanonieri výrazne pokročili v snahe priviesť 19-ročného útočníka Henryho Onyekurua. Nigerijčan už druhý rok háji farby belgického Eupenu. (skysports.com)

MANCHESTER CITY & ARSENAL: Boj o čilskú ofenzívnu hviezdu Alexisa Sáncheza pravdepodobne ovládnu City. Tí mali za posledné dni spraviť výrazný posun v rokovaniach. (metro.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Odchod z Old Trafford čaká stopéra Chrisa Smallinga. Podľa slov Josého Mourinha sa klub nebude brániť jeho predaju, pričom doteraz tu odohral 242 stretnutí. (Express)

MANCHESTER UNITED: Európska liga dnes spozná víťaza. Vo finále sa Červeným diablom postaví Ajax Amsterdam. Pre „Mourinhovcov“ je to posledná šanca ako sa dostať do budúcoročnej Champions League a v Štokholme budú v pozícii favorita. (Telegraph)

CHELSEA: Najbližšie dni rozbehnú finálnu fázu rokovaní s Monakom o Tiemoueovi Bakayokovi. Popri defenzívnom záložníkovi vedenie verí, že sa podarí zlanáriť aj posilu do ofenzívy, pričom prioritou je Romelu Lukaku. (Mirror)

SWANSEA CITY: Veľké zemetrasenie je naplánované v kádri Labutí. Predĺženie zmluvy sa nedočká osem hráčov, a to Tom Holland, Liam Shephard, Alex Samuel, Gerhard Tremmel, Marvin Emnes, Josh Vickers, Owain Jones a Tom Dyson. (sportsmole.co.uk)

CRYSTAL PALACE: Médiá píšu o konci Sama Allardycea na lavičke Orlov. Tí sa síce v najvyššej súťaži zachránili, no to majiteľom nestačí. Oficiálne vyjadrenie však zatiaľ neprišlo. (Guardian)

WATFORD: Novým trénerom Sršňov by sa mohol stať nemecký päťdesiatnik Roger Schmidt. V rokoch 2012-2014 trénoval Salzburg a po ňom Leverkusen, kde skončil len nedávno. (Independent)

BURNLEY: 34-ročný záložník Joey Barton je opäť bez klubu. Naposledy nastúpil v apríli, potom dostal 18-mesačný trest za tipovanie výsledkov a na severozápade Anglicka s ním rozviazali zmluvu. (Goal.com)