Main Content

Legenda Ajaxu Gullit provokuje pred finále Európskej ligy: Pogba v Manchestri neukázal nič

utorok, 23. máj 2017 15:00 | Autor: Squashmaster

Legenda Ajaxu Gullit provokuje pred finále Európskej ligy: Pogba v Manchestri neukázal nič
Legenda Ajaxu Gullit provokuje pred finále Európskej ligy: Pogba v Manchestri neukázal nič | zdroj: © TASR

Holandská futbalová ikona Ruud Gullit pred stredajším štokholmským finálovým duelom Európskej ligy medzi Ajaxom Amsterdam a Manchestrom United poriadne provokuje anglického konkurenta.

Bývalá hviezda AC Milána, londýnskej Chelsea a holandskej reprezentácie sa podľa portálu goal.com poriadne obula do Paula Pogbu, ktorý pred touto sezónou prestúpil na Old Trafford z Juventusu Turín za astronomických 89 miliónov libier.

"Pogba na Britských ostrovoch zatiaľ vôbec neohúril. Neviem, či si Ajax kvôli nemu musí robiť starosti. Ak Ajax hrá svoju hru, je úplne jedno proti komu hrá. Avšak proti United si vždy musíte dávať pozor na ich kontry," uviedol Gullit.

Či bude francúzsky reprezentant Paul Pogba v Štokholme hrať je zatiaľ nevyjasnenou otázkou. Mourinho si vyslúžil nemalú dávku kritiky, pretože ho postavil na posledné kolo Premier League proti Crystal Palace (kde Manchestru už o nič nešlo), napriek tomu, že už niekoľko týždňov bojuje so zranenou podkolennou šľachou (hamstringom).

Manchester skončil v anglickej lige až na šiestom mieste, preto jedine víťazstvo v Európskej ligy ako-tak napraví sezónu tímu, ktorý pred začiatkom práve skončenej sezóny investoval obrovské peniaze. Ajax sa stal holandským vicemajstrom, keď o bod zaostal za Feyenoordom Rotterdam.