Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.5.)

utorok, 23. máj 2017 08:49 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (23.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Šiesta sezóna vo farbách City bude pre Gaëla Clichyho poslednou. Francúzsky obranca sa rozhodol, že Manchester po sezóne opúšťa. (Telegraph)

MANCHESTER UNITED: Výrazne sa k zisku Bernarda Silvu z Monaka priblížili Červení diabli. Krídelný útočník v Ligue 1 za tento ročník nastrieľal 8 gólov v 37 zápasoch. (Express)

ARSENAL: Každým dňom reálnejšie sa javí prestup Davida Ospinu do najvyššej tureckej súťaže. Fenerbachce by všetko podstatné malo dotiahnuť už v najbližších dňoch. (Mirror)

ARSENAL: Pre pohárové finále budú mať The Gunners oklieštený stred obrany. Laurent Koscielny videl proti Evertonu červenú kartu a Shkodran Mustafi skončil ešte v predchádzajúcom kole s podozrením na otras mozgu. (Telegraph)

TOTTENHAM: Problémy s chodidlom z diania na čas vyradili Mousu Dembelého. 29-ročný záložník pravdepodobne vynechá aj letné turné v Hong Kongu. (skysports.com)

BURNLEY: Útočníka Andreho Graya sa pokúsi uloviť Newcastle United. Vo farbách The Clarets pritom pôsobí od augusta 2015. (Daily Star)

SUNDERLAND: Rezignáciu na trénerský post podal včera David Moyes. Mužstvo si nenapravilo chuť ani v poslednom kole Premier League a ročník tak ukončilo len s 24 bodmi. (Guardian)

SUNDERLAND & BOURNEMOUTH: Jermain Defoe chce spoznať svojho budúceho zamestnávateľa a zatiaľ to vyzerá na Bournemouth. Rokovania sú vraj už v pokročilom štádiu. (skysports.com)