Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.5.)

utorok, 23. máj 2017 08:49 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Posledné kolo španielskej ligy prinieslo 25. zásah Cristiana Ronalda. Minimálne taký počet vsietil v ôsmich sezónach po sebe, čim dorovnal barcelonského Lionela Messiho. (Goal.com)

BARCELONA: Pre svalové zranenie v zápase s Eibarom (4:2) nútene striedal Sergi Roberto. Na pravom kraji obrany odohral len jeden polčas a možno vynechá finále Copa del Rey. (mundodeportivo.com)

ATLÉTICO MADRID & MÁLAGA: 21-ročný útočník Sandro Ramírez by napriek všetkým rečiam mohol ostať v Španielsku. Andalúzskeho útočníka si vyhliadli Los Colchoneros. (sport.es)

SEVILLA: Zranenie pokazilo sezónu 2016/17 obrancovi Benoitovi Trémoulinasovi a po nej sa so Sevillčanmi rozlúči. Odchovanec Bordeaux čaká na ponuky ako voľný hráč. (fichajes.net)

VILLARREAL: Oficiálne vyriešený je prestup Mattea Musacchia do AC Milána. Tam už podstúpil zdravotnú prehliadku, upísal sa na štyri roky a Španieli dostanú 18 miliónov eur. (ESPN)

ESPANYOL: Nedostatočné herné vyťaženie povedie krídelníka Josého Antonia Reyesa preč z Barcelony. Bývalý hráč Sevilly, Atlética Madrid a Arsenalu si hľadá nový tím. (Marca)

EIBAR & LEGANÉS: Predĺženia zmluvy sa v Eibare nedočká argentínsky stopér Mauro dos Santos. Lega môže výrazne pomôcť aj fakt, že hráč ostane v lete bez zmluvy. (Marca)