Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.5.)

pondelok, 22. máj 2017 08:11 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (22.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Plánované posilňovanie s predajom súčasných opôr súvisieť nebude. Coach Pep Guardiola uistil fanúšikov, že Vincent Kompany aj Sergio Agüero budú hájiť farby City aj v sezóne 2017/18. (Mirror)

ARSENAL: Laurent Koscielny dostal červenú kartu v úvodnej štvrťhodine zápasu s Evertonom a znamenať to bude jeho neúčasť vo finále FA Cupu. To je naplánované na sobotu. (Daily Mail)

CHELSEA: Ani posledné kolo The Blues nevypustili, rozstrieľali Sunderland 5:1 a šlo o ich tridsiatu tohtosezónnu výhru. Tým vytvorili nový rekord novodobej Premier League. (BBC)

CHELSEA: Rokovania o hosťujúcom krídelníkovi Juanovi Cuadradovi zahájil Juventus. Kolumbijčan sa stal u čierno-bielych stabilným členom základu a tí ho chcú získať natrvalo. (metro.co.uk)

STOKE CITY: Najlepším hlavičkárom v histórii Premier League sa stal Peter Crouch. 36-ročný útočník sa takto trafil proti Southamptonu (1:0) a šlo už o jeho 50. gól hlavou. (Goal.com)

CRYSTAL PALACE: V júli 2016 sa brankár Steve Mandanda presúval z Marseille do Selhurst Parku a po roku sa možno vráti. Olympique už zahájil rokovania. (Mirror)

MIDDLESBROUGH: Rušné dni má pred sebou agent Bena Gibsona. Anglického stopéra si vyhliadol Leicester City aj West Brom, kým MFC veria v jeho zotrvanie. (Mirror)

WATFORD: Útočník Alexandre Mendy sa tento rok slušne uviedol vo farbách Guignampu, a to môže poviesť k jeho odchodu. Popri Bordeaux a Angers sa hlásia aj Sršne. (sports.yahoo.com)