Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.5.)

nedeľa, 21. máj 2017 11:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Po vyliečení lýtka sa do diania dnes vráti aj Gareth Bale. Pre súboj v Málage nechýba v nominácii a stihne tak aj finále Ligy majstrov, ktoré sa hra o dva týždne. (Daily Mail)

REAL MADRID & BARCELONA: Dnes je na programe posledné kolo Primera Division a až v ňom spoznáme majstra Španielka. Real má trojbodový náskok pred Barçou a hrá proti Málage. V prípade zisku aspoň bodu získa titul. Ak sa tak nestane, Katalánci musia pokoriť Eibar a k slovu by sa dostalo celkové skóre, ktoré majú o 14 gólov lepšie. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Konfrontácie s Athleticom Bilbaom sa nezúčastní stopér Diego Godín. Uruguajčana trápia triesla. Po treste v zápase s Betisom pôjde o jeho druhú absenciu v rade. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: Madridčania cítia šancu kúpiť Alexandra Lacazetteho, lenže do januára nesmú registrovať nových hráčov. Odvolali sa tak na arbitrážny súd vo viere, že sa verdikt zmení. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Na budúci týždeň je naplánované stretnutie coacha Diega Simeoneho s vedením. Témou rozhovorov nebude nič iné, ako Argentínčanova budúcnosť v Atléticu. (sports.yahoo.com)

BILBAO: Dôležitý zápas 38. kola hrajú Baskovia na štadióne Atlética Madrid. Len o skóre sa držia na 6. mieste zaisťujúcom predkolo Európskej ligy a v prípade zakopnutia Villarrealu si môžu dokonca zaistiť účasť v hlavnej súťaži. Prehra by však dala šancu Realu Sociedad a Athletic by tak mohol vyjsť naprázdno. (futbol.as.com)

CELTA VIGO: Druhá žltá karta za filmovanie v zápase s Realom Madrid nebola Iagovi Aspasovi udelená správne. 29-ročný forward tak dnes môže hrať proti Realu Sociedad. (sport-english.com)