Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.5.)

nedeľa, 21. máj 2017 11:02 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (21.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED & CHELSEA: José Mourinho si údajne v kádri The Blues vyhliadol 28-ročného defenzívneho záložníka Nemanju Matića a pokúsi sa ho počas leta získať. (Daily Star)

MANCHESTER CITY: Podľa slov agenta Yayu Tourého je vysoko pravdepodobné, že stredopoliar z Pobrežia Slonoviny zamieri do Talianska. O ktorý klub pôjde, je zatiaľ otázkou. (ESPN)

MANCHESTER CITY: Citizens údajne pripravili 80 miliónov libier, ktoré ponúknu za Williama Carvalha a Gelsona Martinsa. Defenzívny záložník aj krídelník patria lisabonskému Sportingu. (The Sun)

MANCHESTER CITY & EVERTON: Okrem West Hamu sa o služby Kelechiho Iheanacha hlási aj ďalší tím z anglickej ligy. Sú ním Karamelky, ktoré zatiaľ konkrétnu sumu neponúkli. (sportsmole.co.uk)

EVERTON: Po črtajúcom sa odchode z Juventusu môže brazílsky brankár Neto zamieriť do Goodison Parku. Za ostatné dve sezóny dostal v Turíne priestor len v 11 ligových zápasoch. (talksport.com)

SOUTHAMPTON: Reprezentačná prestávka klope na dvere a Íri dostali prvú ospravedlnenku. Zlomenina kosti v priehlavku Shanea Longa pripraví o kvalifikačný zápas s Rakúskom. (klubový web)

TOTTENHAM & SWANSEA CITY: Islandský záložník Gylfi Sigurdsson dohaduje návrat ku Kohútom. Swansea by v takom prípade zaňho zinkasovala 25 miliónov libier. (skysports.com)

HULL CITY & WATFORD: V priebehu budúceho týždňa sa Marco Silva definitívne rozlúči s Tigrami a upíše sa Watfordu. Šestnásty tím ligy sa práve lúči s Walterom Mazzarrim. (Telegraph)

MIDDLESBROUGH: Káder Boro sa cez leto poriadne obmení a jedným z odchádzajúcich hráčov je aj Álvaro Negredo. Ten už vedie pokročilé rokovania s Galatasarayom. (Goal.com)