Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.5.)

sobota, 20. máj 2017 10:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (20.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Médiá naďalej šíria špekulácie o možnom odchode Davida De Geu. Do Manchestru by potom mohol prísť 23-ročný gólman Ederson z Benficy alebo Jan Oblak z Atlética Madrid. (Daily Star)

CHELSEA: Edenovi Hazardovi Londýnčania sľúbili, že budúca zostava aj herný štýl mužstva bude budovaný okolo neho. Stačí k tomu len predĺžiť zmluvu, hoci zbrane neskladá ani Real Madrid. (Express)

WEST HAM: Zmluvu s Kladivármi predĺžil španielsky brankár Adrián, ktorý je tak zaviazaný do konca sezóny 2018/19. Jeho doterajší kontrakt mal vypršať už cez toto leto. (skysports.com)

WEST HAM: Operáciu kolena musel absolvovať Winston Reid. 28-ročný bek mal s týmto zranením dlhší čas problémy a zotavovať sa teraz bude desať týždňov. (talksport.com)

WEST HAM: 20 miliónov libier ponúknu The Hammers za mladého útočníka Kelechiho Iheanacha. Nigerijčan sa doteraz v sezóne predstavil v 19 zápasoch a nastrieľal štyri góly. (Daily Mail)

CRYSTAL PALACE: Zápas posledného kola Premier League proti Manchestru United vynechá Andros Townsend. Stretnutie je naplánované na zajtra a stredopoliara trápi achilovka. (ESPN)

WEST BROMWICH: Koleno limituje Garetha McAuleyho a proti Swansea City možno nebude k dispozícii. Definitíva o jeho prípadnom štarte padne až tesne pred duelom. (Mirror)

WATFORD: Zajtra nemôžu The Hornets počítať so Sebastianom Prödlom. Dôvodom je červená karta, ktorú dostal v 37. kole pri súboji s londýnskou Chelsea. (Mirror)