Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.5.)

sobota, 20. máj 2017 10:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Tréningovú záťaž postupne zvláda Dani Carvajal a existuje reálna možnosť, že bude môcť hrať vo finále Champions League. To je naplánované na 3. júna. (foxsports.com)

ATLÉTICO MADRID: 23-ročný krajný obranca Jordan Amavi vraj opúšťa Aston Villu a hľadá si nový klub. Doteraz sa mu črtal prestup do Neapola, ale do hry vstupuje aj Atlético. (mundodeportivo.com)

VILLARREAL: Odchod Matea Musacchia do AC Milána má byť dohodnutou záležitosťou a východošpanielsky klub si už vyhliadol náhradu. Je ňou Alberto Botía z gréckeho Olympiacosu. (calciomercato.com)

VALENCIA: Chorvátsky reprezentačný záložník Milan Badelj po sezóne opustí Fiorentinu a zamieriť by mohol k Netopierom, ktorí už pripravujú ponuku. (Marca)

VALENCIA: Dvanáste miesto v lige považujú Los Che za neúspech, a tak majú veľké plány na letné posilnenie. Zacielili, okrem iného, na záložníka Ignacia Camacha z Málagy a Francisa Coquelina z Arsenalu. (futbol.as.com)

MÁLAGA: S Andalúzanmi sa lúči Portugalčan Duda. Ten bol ich farbám verný od roku 2009, no 36-ročný záložník už ponuku na ďalšie predĺženie spolupráce nedostane. (superdeporte.es)