Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.5.)

piatok, 19. máj 2017 11:40 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: 56 gólov na ihriskách súperov v jednej sezóne je novým historickým maximom Realu. O tri zásahy prekonal ročník 2015/16, a to ho ešte čaká duel v Málage. (klubový web)

REAL MADRID: Podľa bulvárnejšej španielskej tlače si Madridčania našli náhradu za odchádzajúceho Pepeho. Získať sa pokúsia Jéromea Boatenga z Bayernu za 40 miliónov eur. (tribalfootball.com)

REAL MADRID: Zranený členok, pre ktorý James Rodriguez nehral v zápase so Celtou Vigo, je doliečený. V nedeľnom stretnutí s Málagou tak bude fit. (Express)

BARCELONA: Katalánci jednoznačne deklarovali, že Denisa Suáreza predávať nebudú a počítajú s ním aj pre ďalšiu sezónu. Najviac sa špekulovalo o rímskom AS či Valencii. (Marca)

SEVILLA: Útočník Carlos Fernández predĺžil zmluvu so svojím aktuálnym zamestnávateľom. Nový kontrakt ho v tíme udrží do konca ročníka 2020/21. (futbol.as.com)

LAS PALMAS: Zranené lýtko zdržalo mimo tréningu brankára Javiho Varasa. Hoci proti Barcelone odchytal celý zápas, v najbližšom stretnutí s Deportivom nenastúpi. (Marca)

LAS PALMAS & BETIS: Coach Quique Setién začal rokovať o možnom sťahovaní z Kanárskych ostrovov do Sevilly. Betis si ho vyhliadol ako kormidelníka pre budúci ročník. (mundodeportivo.com)