Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.5.)

piatok, 19. máj 2017 11:40 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (19.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: The Blues ešte pred koncom sezóny zahájili rokovania s Thibautom Courtoisom. 25-ročnému gólmanovi ponúkajú výrazné vylepšenie platových podmienok. (skysports.com)

CHELSEA & BOURNEMOUTH: Klub z Dean Court ponúkne Chelsea 30 miliónov libier za dvojicu Nathan Aké a Asmir Begovic. Holandský bek aj bosniansky brankár ho láka už dlhší čas. (Express)

MANCHESTER UNITED: Zranený stehenný sval z duelu proti Southamptonu môže Marouana Fellainiho pripraviť o finále Európskej ligy. Z ligového duelu odstúpil po 74 minútach. (klubový web)

MANCHESTER UNITED & EVERTON: Karamelky intenzívne pracujú na návrate Waynea Rooneyho. V 24 tohtosezónnych ligových zápasoch sa šesťkrát strelecky presadil. (Express)

TOTTENHAM: Prekvapujúci prestupový cieľ si na leto stanovili Spurs. Zamerajú sa na krajného obrancu Daniho Alvesa, ktorý patrí medzi opory Juventusu Turín. (talksport.com)

TOTTENHAM: Na demontáži Leicestru City 6:1 mal svoj podiel aj Slovák Filip Lesniak. Na trávnik sa dostal v 86. minúte a pripísal si jednu gólovú asistenciu. Pre 21-ročného záložníka šlo o premierleagueový debut. (Mirror)

SOUTHAMPTON: 26-ročný záložník Tom Cairney patrí medzi hviezdy Fulhamu a počas leta sa možno bude sťahovať. Škóta si vyhliadli Svätci a pripravujú naňho ponuku. (clubcall.com)

CRYSTAL PALACE: Predĺženie zmluvy na päť rokov by ochotne podpísal Wilfried Zaha. Informáciu mal poskytnúť krátko potom, ako si The Eagles zaistili záchranu v Premier League. (Guardian)

MIDDLESBROUGH: Ďalšiu ponuku na trénovanie má na stole waleská legenda Ryan Giggs. Po odchode Aitora Karanku sa u The Boro neuchytil ani dočasný coach Steve Agnew. (Daily Mail)

WATFORD: Snaha udržať hosťujúceho M'Bayeho Nianga na trvalo úspešná nebola. Ofenzívny Francúz nesúhlasí s prepustením Waltera Mazzariho, a tak sa vráti do AC Milána. (ESPN)