Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.5.)

štvrtok, 18. máj 2017 10:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (18.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Avizovaný odchod brankára Davida Ospinu by mohol byť nakoniec do Turecka. Fenerbahce Istanbul chystá čiastku okolo 4 miliónov eur, ktoré na prestup vynaloží. (Daily Star)

MANCHESTER CITY: Pokiaľ by sa krídelník Jesús Navas rozhodol zmluvu so City nepredĺžiť, naskytá sa mu návrat do Sevilly. Jej farby hájil od začiatku seniorskej kariéry do roku 2013. (mundodeportivo.com)

LIVERPOOL & CRYSTAL PALACE: Vedenie Orlov verí, že s Liverpoolom nájde kompromis a Mamadou Sakho zotrvá v Londýne. Finančné požiadavky The Reds sú však zatiaľ neprijateľné. (Daily Mail)

LIVERPOOL: Manažér Jürgen Klopp zvažuje zisk dvoch hráčov z RB Lipsko. Ide o 22-ročného stredopoliara Nabyho Keitu a forwarda Tima Wernera, bývalého hráča Stuttgartu. (Independent)

TOTTENHAM: Novinári venujú značnú pozornosť Delemu Allimu, ktorý o svojej budúcnosti veľa neprezrádza. Zotrvanie u Spurs nezaručuje, no podľa neho existuje „len málo lepších klubov“. (skysports.com)

SOUTHAMPTON: Svätci si európske poháre nezahrajú a vedenie čaká budúci týždeň zasadnutie. Na ňom sa rozhodne, či neúspech bude stáť trénera Claudea Puela miesto. (BBC)

SWANSEA CITY & BOURNEMOUTH: John Terry, ktorý bude v lete voľným hráčom, má na stole ponuky od Labutí aj The Cherries. Práve to sú dvaja najvážnejší kandidáti na jeho podpis. (Daily Mail)

STOKE CITY: Minulotýždňový zápas proti Arsenalu nedohral Marko Arnautovic pre zranenie ruky. Podrobnejšie informácie sa výrazne líšia a čaká sa na správy o tom, či ide o zlomeninu. (clubcall.com)