Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.5.)

štvrtok, 18. máj 2017 10:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Piata žltá karta stopéra Nacha bola podľa disciplinárnej komisie udelená nesprávne. Pre zápas proti Celte Vigo tak bol k dispozícii, no pri výhre 4:1 do hry nezasiahol. (as.com)

BARCELONA: Na tréningoch opäť zarezáva aj Gerard Piqué. Žalúdočné problémy, pre ktoré sa na chvíľu dostal aj do nemocnice, ustúpili a na nedeľný duel s Eibarom bude pripravený. (klubový web)

BARCELONA: 24-ročný záložník Rafinha zamieri z Katalánska pravdepodobne do Juventusu. Taliansky klub ho zaradil medzi vyhliadnuté posily pre leto 2017. (Marca)

SEVILLA: Pokiaľ by sa krídelník Jesús Navas rozhodol zmluvu s Manchestrom City nepredĺžiť, naskytá sa mu návrat do Andalúzie. Sevillské farby hájil od začiatku seniorskej kariéry do roku 2013. (mundodeportivo.com)

ESPANYOL: Periquitos plánujú predaj alebo aspoň odchod na hosťovanie pre útočníka Felipeho Caiceda. Ekvárodčan však odmieta ako Rusko, tak aj Turecko, odkiaľ sú nápadníci. (sport.es)

VALENCIA: Zmluvu do konca sezóny 2020/21 podpísal záložník Carlos Soler. Jej súčasťou bude aj výkupná klauzula 80 miliónov eur za mladého odchovanca Los Che. (superdeporte.es)

BETIS: Svoje služby zaviazal Los Verdiblancos do roku 2021 zadák Germán Pezzella. 25-ročný Talian s argentínskymi koreňmi chýbal v tejto sezóne v zostave len dvakrát. (fichajes.net)