Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.5.)

streda, 17. máj 2017 11:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Dnes na pôde Celty Vigo už nastúpi aj Cristiano Ronaldo. Chýbal v predchádzajúcich štyroch ligových zápasoch vonku, najmä pre povinnosti v Lige majstrov. (Goal.com)

REAL MADRID: Podľa španielskej tlače je dohodnutý letný odchod Jamesa Rodrigueza. Kolumbijčan po troch rokoch v Madride končí a prestúpi do Manchestru United. (Independent)

BARCELONA: Hosťovanie 21-ročného stopéra Marlona v Barcelone bude zmenené na trvalý prestup. Z Fluminense prišiel pred rokom a objavuje sa hlavne v zostave „béčka“. (ESPN)

VALENCIA: Zranenie kolenných väzov v tejto sezóne obmedzilo Kurta Zoumu len na deväť duelov a ďalší ročník by mohol odohrať v La Lige. Stopérovo hosťovanie dohadujú Netopiere. (fichajes.net)

BETIS: Pôsobenie v Manchestri City za úspešné Nolito považovať nebude. Ofenzívne ladený Španiel sa vráti do vlasti, kde oňho stoja zeleno-bieli Sevillčania. (BBC)

LAS PALMAS: Letné nákupné plány Evertonu zahŕňajú viaceré mená. Jednou z priorít je 21-ročný uruguajský stopér Mauricio Lemos, ktorý má za sebou úspešný ročník. (transfermarkt.co.uk)

LAS PALMAS: Krídelník Jese verí, že dokáže na Kanárskych ostrovoch odviesť ešte lepšiu prácu ako tento rok a hodlá to dokázať. „Je iné, keď tím doplníte pred sezónou ako počas nej.“ konštatoval na margo nevydareného pôsobenia v PSG, odkiaľ sa do Španielska vrátil. (Football-España.net)