Main Content

Real ponúkol Jamesa Rodrigueza Manchestru United

utorok, 16. máj 2017 13:08 | Autor: Squashmaster

Real ponúkol Jamesa Rodrigueza Manchestru United
Real ponúkol Jamesa Rodrigueza Manchestru United | zdroj: © TASR

Kolumbijský reprezentant James Rodriguez prestúpil z francúzskeho Monaca do Realu Madrid po fantastických výkonoch v národnom drese na Majstrovstvách sveta v roku 2014 za astronomických 71 miliónov libier.

Zmluvu s Realom má síce do leta roku 2020, ale pod taktovkou francúzskeho trénera Zinedina Zidana dostáva iba veľmi málo príležitostí, preto nie je žiadnym tajomstvo,, že po sezóne zrejme Santiago Bernabeo opustí.

Podľa skysports.com Jamesa ponúkol Real Madrid Manchestru United. Real samozrejme bude chcieť Kolumbijčana predať za sumu blížiacu sa tej, ktorú pred tromi rokmi zaplatil, ale podľa Sky sports bude pre kráľovský klub prípustná aj ponuka okolo 50 miliónov libier. V prospech prestupu na Old Trafford hovorí aj skutočnosť, že James má rovnakého agenta ako José Mourinho, Jorgeho Mendesa. V bielom drese odohral 109 stretnutí a strelil 36 gólov.

K možným prestupom sa vyjadril, hoci veľmi diplomaticky, aj portugalský tréner manchesterského klubu: "Som si istý, že na konci leta nezískame moje prioritné ciele, pretože je veľmi ťažké uspieť pri každom pokuse. Ale na druhej strane som si tiež istý, že pre nasledujúcu sezónu spravíme niečo zaujímavé. Nie som hlúpy, konkrétne mená vám nepoviem."

Za prvoradých hráčov, ktorých Mourinho chce počas letného prestupového obdobia dotiahnuť na Old Trafford patria francúzsky reprezentant Antoine Griezmann a Jamesov spoluhráč z Realu Gareth Bale.