Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.5.)

utorok, 16. máj 2017 11:28 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (16.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Jednou z letných posíl na Anfielde bude 24-ročný Brazílčan Luan Vieira. Ofenzívne ladený hráč Grêmia bude stáť 26 miliónov libier a všetko je dohodnuté. (metro.co.uk)

LIVERPOOL: Okrem vynechaného stretnutia s West Hamom (4:0) si Roberto Firmino nezahrá ani v poslednom kole. Pôjde o domácu konfrontáciu s FC Middlesbrough. (Express)

MANCHESTER CITY: Najnovšie správy z tábora City o záložníkovi Yayovi Tourém hovoria, že sa nakoniec dohodne na predĺžení spolupráce. Za manchesterský klub nastupuje od júla 2010. (BBC)

ARSENAL: Pred dnešným zápasom proti Sunderlandu ostalo v zostave niekoľko otáznikov. Fit nie je Laurent Koscielny pre problémy s lýtkom a Alexisa Sáncheza trápi stehenný sval. (talksport.com)

MANCHESTER UNITED & TOTTENHAM: Troch futbalistov zo severu Londýna majú na muške United. Kyleovi Walkerovi, Dannymu Roseovi aj Ericovi Dierovi ponúkajú v prípade prestupu dvojnásobný plat v porovnaní so súčasným. (Daily Star)

WEST HAM: Benficu po sezóne opustí útočník Raúl Jimenéz a putovať by mohol do Londýna. Kladivári sa oňho zaujímali už pred dvomi rokmi, kedy si vybral práve Portugalsko. (sports.yahoo.com)

WEST BROMWICH: Rumun Alexandru Chipciu sa v bruselskom Anderlehcte nezabýval a rokuje o odchode. O služby 27-ročného záložníka sa hlási WBA a ponúka šesť miliónov libier. (clubcall.com)

MIDDLESBROUGH: Primárna ambícia splnená nebola, klub vypadol a trénera Stevea Agnewa to bude stáť miesto. V druhej lige povedie mužstvo v snahe o návrat niekto iný. (talksport.com)