Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.5.)

utorok, 16. máj 2017 11:28 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Dostupnosť stredopoliara Piotra Zielinskeho z Neapola zaujíma vedenie Realu. Päťgólový Poliak si možno už o rok bude môcť vyskúšať španielsku La Ligu. (tuttomercatoweb.com)

REAL MADRID: Portugalský obranca Fabio Coentrão po sezóne odíde a posilní zrejme Sporting Lisabon. Bývalého zadáka Benficy tam povedie jeho vtedajší coach Jorge Jesus. (as.com)

REAL MADRID: Snahu o obrancu Leonarda Bonucciho vystupňoval Biely balet. Hoci konkurenciu má aj v anglickej lige, pre Madridčanov má ísť o najvyššiu prestupovú prioritu. (Express)

BARCELONA: Hľadanie posíl do obrany najnovšie zastalo vo Wolfsburgu. Tam pôsobí 24-ročný Švajčiar Ricardo Rodríguez, ktorému sa v ostatných dňoch črtal prestup do AC Milána. (transfermarktweb.com)

BARCELONA: Na zozname zranených hráčov je Javier Mascherano. Defenzívne ladený Argentínčan presedel duel s Las Palmas len na striedačke a jeho účasť proti Eibaru je ohrozená. (ESPN)

SEVILLA & VALENCIA: Dvoch záujemcov zo Španielska má Giovanni Simeone. 21-ročný útočník FC Janov plánuje prestup a hrávať by mohol za Los Che alebo Rojiblancos. (fichajes.net)

ATLÉTICO MADRID: Namiesto predĺženia zmluvy s AC Milánom by mohol záložník Suso nakoniec zmeniť pôsobisko. Bývalého hráča Liverpoolu teraz lanári Atlético. (futbol.as.com)