Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.5.)

nedeľa, 14. máj 2017 08:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Do tréningov sa stále nezapája Gareth Bale a tréner Zinedine Zidane priznal, že v tejto sezóne si Walesan už nemusí zahrať. Jeho stav sa však zlepšuje zo dňa na deň. (Express)

REAL MADRID: Hneď po skončení tejto sezóny sa Zinedine Zidane upíše na dlhšie obdobie. Aktuálny kontrakt mu končí v lete 2018, nový bude mať platnosť o dva roky dlhšiu. (Daily Mail)

REAL MADRID: Stopér Pepe je na odchode z Realu, ale zranenie rebier mu znemožní odohrať rozlúčkový súťažný zápas. V sezóne 2016/17 sa totiž už do hry nedostane. (Marca)

BARCELONA: Klub pôvodne odmietal reči o tom, že by Gerard Piqué mal vynechať duel s Las Palmas, no stane sa to realitou. Stopér stále nevyliečil črevné problémy. (ESPN)

BARCELONA: Farbám londýnskej Chelsea by nemusel ostať verný krajný obranca Marcos Alonso. Príjemné prekvapenie prebiehajúcej sezóny je pod drobnohľadom Kataláncov. (ESPN)

SEVILLA: Januárový príchod záložníka Sandera Bergeho do Genku možno bol len krátkodobou zastávkou. 19-ročného Nóra sleduje AS Monaco a momentálne už aj Andalúzania. (transfermarktweb.com)

SEVILLA & CELTA VIGO: Rubinu Kazaň sa máli aktuálne deviate miesto v lige a rozlúči sa s trénerom Javim Graciom. Ten sa okamžite začal v médiách objavovať ako kandidát na post trénera Los Rojiblancos alebo Celty, odkiaľ by práve Sevillčania chceli získať Eduarda Berizza. (mundodeportivo.com)