Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.5.)

nedeľa, 14. máj 2017 08:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (14.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: 26-ročný záložník N'Golo Kanté prežil hviezdnu sezónu a v jej závere sa zapísal do histórie Premier League. Je prvým futbalistom, ktorý súťaž vyhral dva roky po sebe vo farbách dvoch rôznych tímov. (talksport.com)

CHELSEA: Londýnskym farbám by nemusel ostať verný krajný obranca Marcos Alonso. Príjemné prekvapenie prebiehajúcej sezóny je pod drobnohľadom Barcelony. (ESPN)

ARSENAL: Zdravotníci prišli s dobrými správami o Alexovi Oxlade-Chamberlainovi. Zranenie stehenného svalu nie je vážne a v boji o Champions League aj vo finále FA Cupu ešte má pomôcť. (Express)

ARSENAL: Niekoľko zranení skomplikovalo Dannymu Welbeckovi situáciu u The Gunners a je na odchode. Záujem okamžite deklaroval turecký tím Galatasaray Istanbul. (Daily Mail)

ARSENAL: Pri suverénnom víťazstve 4:1 nad Stoke City nechýbal brankár Petr Čech. Pripísal si tak už svoj 400. štart v najvyššej anglickej súťaži, osladený jasným triumfom. (klubový web)

SOUTHAMPTON: 27-ročný ľavý bek Ryan Bertrand pravdepodobne na juhu Anglicka neostane, no budúci zamestnávateľ ostáva otázny. Boj zvedie najmä Liverpool s Manchestrom City. (ESPN)

EVERTON & MIDDLESBROUGH: Pokračovanie v najvyššej súťaži si napriek vypadnutiu The Boro zaistí Holanďan Marten de Roon. Do svojich farieb ho lanári Everton. (Daily Mail)

SUNDERLAND: Taliansku najvyššiu súťaž si možno vyskúša Švéd Sebastian Larsson. Na Stadium of Light sa o rok Premier League hrať nebude a zamieriť by chcel do Fiorentiny. (sportsmole.co.uk)

HULL CITY: Po fraktúre lebky sa 25-ročný stredopoliar Ryan Mason pomaly pripravuje na návrat do zostavy. Kedy k tomu dôjde a či vôbec však zatiaľ ostáva otázne. Priznal to v nedávnom rozhovore, pričom posledným bol doteraz súboj s Chelsea 22. januára. (Telegraph)