Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.5.)

sobota, 13. máj 2017 09:21 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (13.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Premier League včera spoznala šampióna. Gól Michyho Batshuayia do siete West Bromwichu znamenal víťazstvo 1:0, nedostihnuteľný desaťbodový náskok a päť miliónov libier, ktoré si hráči rozdelia na prémiách. (Mirror)

MANCHESTER CITY & WEST HAM: Odchod Pabla Zabaletu by nemusel znamenať odchod po deviatich rokoch z Anglicka. O jeho služby počas leta zabojujú Kladivári. (sportsmole.co.uk)

WEST HAM: Álvaro Arbeloa dostal v tejto sezóne priestor len na 256 minút a niet divu, že plánuje presun. Končiaci kontrakt predlžovať nebude a v lete si nájde nový klub. (Daily Mail)

WEST HAM: Pondelkový zápas 37. kola proti svojmu bývalému klubu vynechá Andy Carroll. Útočník sa nepostaví proti Liverpoolu pre zranenie triesiel. (skysports.com)

TOTTENHAM: Ocenenia pre hráča a manažéra mesiaca putovali ku Kohútom. Heung-Min Son sa v apríli blysol piatimi gólmi, pričom zverenci Mauricia Pochettina zvládli všetky svoje zápasy. (Goal.com)

EVERTON: Kontrakt na tri roky podpísal Kevin Mirallas. Belgické krídlo sa v aktuálnej sezóne predstavilo v 34 zápasoch a aj ďalšiu budúcnosť spojil s The Toffees. (BBC)

EVERTON: Slovenský reprezentant Juraj Kucka je pod drobnohľadom siedmeho tímu Premier League. Záložníka AC Milána pritom talianska tlač len nedávno spájala s turínskym FC. (talksport.com)

WATFORD: Včera sa do zápasového diania opäť vrátil grécky obranca José Holebas. Problémy s chodidlom teda ustúpili a pri prehre s Evertonom odohral plných 90 minút. (Mirror)

STOKE CITY: 24-ročný záložník Gianelli Imbula je obrovským lákadlom najmä pre talianske tímy. Záujem milánskych klubov a Neapola na čas utíchol a prím hrá momentálne AS Rím. (Football-Italia.net)