Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.5.)

sobota, 13. máj 2017 09:21 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Črevné problémy spôsobili absenciu Gerarda Piquého na tréningu. Klub však vydal stanovisko, v ktorom informuje, že by stopér nemal chýbať v zápase s Las Palmas. (Goal.com)

BARCELONA: Vzhľadom na veľký záujem európskych klubov je zotrvanie obrancu Andreau Contiho v Atalante nepravdepodobné. Jedným z hlavných ašpirantov na jeho zisk je Barça. (todomercadoweb.es)

BARCELONA & MÁLAGA: Aprílová cena pre najlepšieho hráča potešila Lionela Messiho a trénera Míchela Gonzáleza. Argentínčan sa v šiestich zápasoch trafil osemkrát, kým zverenci 54-ročného Španiela rapídne vylepšili svoje postavenie štyrmi víťazstvami zo šiestich kôl. (laliga.es)

ATLÉTICO MADRID: Los Colchoneros sa často objavujú v britskej tlači. Jamie Vardy z Leicesteru City nie je jedinou vyhliadnutou posilou. V hľadáčiku je aj Alexis Sánchez z Arsenalu. (Daily Star)

VALENCIA: Dnes sa Netopieri predstavia na pôde Espanyolu a nebude pri tom João Cancelo. Portugalský zadák nedohral minulý zápas s Osasunou a trápi ho zranený členok. (Marca)

SEVILLA & CELTA VIGO: Ak by Jorge Sampaoli predsa prijal ponuku od argentínskej reprezentácie, Sevillčania sa pokúsia zlanáriť coacha Eduarda Berizza zo Celty. (Football-España.net)

REAL SOCIEDAD: Baskovia potvrdili, že ich v lete opúšťa Mikel González. Obranca bol súčasťou mužstva dvanásť sezón a na konte má 300 štartov, z toho však len deväť z tejto sezóny. (futbol.as.com)

VILLARREAL: Jonathan Dos Santos môže nasledovať brata Giovaniho a zamieriť do LA Galaxy. 27-ročný mexický záložník sa dostal na zoznam vyhliadnutých posíl účastníka MLS. (ESPN)