Main Content

Bale je prestupu do Manchestru United bližšie ako kedykoľvek predtým

piatok, 12. máj 2017 13:32 | Autor: Squashmaster

Bale je prestupu do Manchestru United bližšie ako kedykoľvek predtým
Bale je prestupu do Manchestru United bližšie ako kedykoľvek predtým | zdroj: © TASR

Waleský rýchlik Gareth Bale je naklonený prestupu do Manchestru United, ak s ním Real Madrid počas tohto leta skončí spoluprácu, uvádza denník The Independent.

O tomto prestupe sa už nejaký čas hovorí, keďže väčšina predstaviteľov anglického klubu Balea chce, avšak Mourinho nemá v tejto otázke jasno. O mimoriadnych kvalitách 27-ročného Balea je síce presvedčený, ale podľa The Independent je ochotný urobiť čokoľvek, aby získal svoj primárny letný cieľ, ktorým je Antoine Griezmann z Atletica Madrid.

Manchester United sa síce prebojoval do finále Európskej ligy, hoci to s odpisovanou Celtou Vigou nemal vôbec jednoduché, avšak Mourinho prišiel do United vyhrávať dôležitejšie trofeje, preto už teraz zbrojí pre budúcu sezónu. V súvislosti s posilami sa okrem Griezmanna nahlas hovorí aj o Andrea Belottim z Turína a Michaelovi Keanovi z Burnley.

Situácia okolo Balea je o to komplikovanejšia, že veľký fanúšik Walešana je aj samotný prezident klubu Florentino Perez, na žiadosť ktorého Bale na štadión Santiaga Bernabea prišiel. Avšak na druhej strane, Realu sa darí podstatne viac odkedy sa Bale zranil (23. apríla v El Clasicu s Barcelonou) a Isco sa zatiaľ ukazuje ako plnohodnotná náhrada.   

Podľa The Independent sa však nemenovaný predstaviteľ “Pusiniek“ snaží presvedčiť Pereza o predaji Balea, o to viac, keď Real plánuje veľké letné nákupy (hovorí sa najmä o Hazardovi). Bale si tak vraj užíva čas v Madride, ale na druhej strane, je otvorený návratu na Britské ostrovy.