Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.5.)

piatok, 12. máj 2017 11:57 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Katalánci zamerali pozornosť na argentínskeho krídelníka Ángela Di Mariu z PSG. Ten len pred tromi rokmi opustil Real Madrid, za ktorý odohral značnú časť kariéry. (Express)

REAL MADRID: Štatisti prišli s novým rekordom, ktorý spomedzi tímov top 5 európskych súťaží dorovnal Real. Strelecky naprázdno nevyšiel už v 61 zápasoch, čím vyrovnal Bayern. (klubový web)

ATLÉTICO MADRID: Dvanásťgólový strelec Leicestru City Jamie Vardy možno zmení pôsobisko. Záujem oňho javí Atlético, ale zatiaľ sa o prestupových sumách nepíše. (Independent)

SEVILLA: Defenzívny záložník Lucas Torreira poškuľuje po odchode zo Sampdorie Janov a jeho novým klubom by mohli byť Los Rojiblancos. Tí prídu čoskoro s konkrétnou ponukou. (football-italia.net)

SEVILLA: Andalúzania dotiahli nákup 21-ročného brankára Fabricea Ondou. Kamerunčan predtým hájil farby Gimnásticu de Tarragona a za sevillské „béčko“ hral v rámci hosťovania. (lequipe.fr)

REAL SOCIEDAD: Obranca Raúl Navas sa dohodol na predĺžení zmluvy. V San Sebastiáne pôsobí od leta 2014 a novopodpísaný dokument ho zaviaže do konca sezóny 2020/21. (futbol.as.com)

CELTA VIGO: Dva ostávajúce zápasy do konca sezóny musia Célticos zvládnuť bez trénera. Eduardo Berizzo bol takýmto spôsobom potrestaný za vykázanie na tribúnu v súboji s Málagou. (ESPN)