Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.5.)

piatok, 12. máj 2017 11:57 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (12.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Alex Oxlade-Chamberlain odohral pri víťazstve nad Southamptonom len 35 minút. Privodil si zranenie stehenného svalu a je otázne, či sa dá dokopy pre finále FA Cupu. (Telegraph)

LIVERPOOL: Vedenie klubu zrejme znemožní záložníkovi Philippovi Coutinhovi odchod do Barcelony. Brazílčan len nedávno podpísal zmluvu, a preto nie je dôvod na jeho predaj. (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Zranenie stehenného svalu je v prípade Ashleyho Younga vážnejším problémom a lekársky tím tak rozhodol, že sa v sezóne 2016/17 už do hry nezapojí. (Daily Star)

LEICESTER CITY: Líšky do konca sezóny ešte budú čeliť Manchestru City, Tottenhamu a Bournemouthu, pri čom s určitosťou nebude Danny Drinkwater so zraneným stehenným svalom. (skysports.com)

LEICESTER CITY: Dvanásťgólový strelec Jamie Vardy možno vo svojom súčasnom pôsobisku nezotrvá. Záujem oňho javí Atlético Madrid, ale zatiaľ sa o prestupových sumách nepíše. (Independent)

WEST HAM & SOUTHAMPTON: O coacha Claudia Ranieriho má veľký záujem francúzske Nice. Sám by sa však znova upísal Angličanom a špekulácie ho spájajú s Kladivármi a Svätcami. (Mirror)

WEST HAM: Napriek viacerým nezhodám Londýnčania doladili detaily spolupráce s Michailom Antoniom a predĺžili s ním zmluvu. Záložník sa upísal do konca sezóny 2020/21. (BBC)

CRYSTAL PALACE: 27-ročný stopér Mamadou Sakho si do konca sezóny už nezahrá. Dôvodom je zranenie kolena a svoje končiace hosťovanie tak bude riešiť bez zápasových povinností. (Express)

HULL CITY: Srbský krídelník Lazar Markovic si zranil členok, a preto si v ostávajúcich dvoch zápasoch Tigrov už nezahrá. Priebežne 18. tím tabuľky bude o záchranu bojovať bez neho. (skysports.com)