Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.5.)

štvrtok, 11. máj 2017 11:50 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Tretieho júna sa vo finále Champions League proti Juventusu postaví Real. V semifinálovej odvete na pôde Atlética Madrid prehrával už 0:2, ale gólom Isca definitívne rozhodol o svojom postupe. Prvý duel vyhral výsledkom 3:0. (BBC)

REAL MADRID: Svoju budúcnosť vidí jasne útočník Álvaro Morata. Ponuku z čínskej ligy odmietol, ale i tak odchádza a verí, že sa zrealizuje jeho presun do londýnskej Chelsea. (Daily Star)

BARCELONA & SEVILLA: Najbližšie k zisku krídelníka Vitola zo Sevilly je Barça. Tá sa medzi nápadníkmi dostala na prvé miesto a je ochotná aktivovať výkupnú klauzulu 40 miliónov eur. (Express)

ATLÉTICO MADRID: Okrem trestu za červenú kartu zo stretnutia s Eibarom pridala disciplinárna komisia Diegovi Godínovi vyšší. Kritika rozhodcu mu vyniesla stopku na tri duely. (Goal.com)

SEVILLA: Obranca Daniel Carriço zvažuje, že nedodrží kontrakt, ktorý mu v Andalúzii platí ešte na rok. Pre nízku vyťaženosť chce odísť, no o konkrétnych ponukách sa zatiaľ nepíše. (Marca)

VALENCIA & EIBAR: Dve posily by k Los Che mohli pribudnúť z Baskicka. Ide o 25-ročného stredopoliara Andera Capu a jeho kolegu zo stredu poľa Daniho Garciu. (Marca)

BETIS & LAS PALMAS: Vedenie Betisu do konca sezóny nového trénera nezoženie, no i tak plánuje do budúcna. Najhlasnejšie sa špekuluje o Quiqueovi Seiténovi, ktorý končí u Los Amarillos. (futbol.as.com)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Záver ligového ročníka nakoniec stihne záložník Pedro Mosquera. Od včera opäť trénuje po zranení a svalové problémy ho už nesužujú. (futbol.as.com)