Main Content

Rio Ferdinand zložil Hazardovi veľkú poklonu. Porovnáva ho s Ronaldom

štvrtok, 11. máj 2017 09:52 | Autor: Squashmaster

Rio Ferdinand zložil Hazardovi veľkú poklonu. Porovnáva ho s Ronaldom
Rio Ferdinand zložil Hazardovi veľkú poklonu. Porovnáva ho s Ronaldom | zdroj: © TASR

Bývalý stopér Manchestru United a anglickej reprezentácie Rio Ferdinand nešetril chválou na adresu belgického špílmachera londýnskej Chelsea Edena Hazarda.

Niet sa čomu čudovať, veď Hazard je ústrednou postavou tímu zo Stamford Bridge, ktorý má našliapnuté na anglický titul. Vo zvyšných troch kolách stačí Chelsea získať tri body a titul v Premier League majú zverenci Antonia Conteho vo vrecku. Hazard dal v prebiehajúcej sezóne vo všetkých súťažiach 16 gólov, čo opäť vyvolalo špekulácie o jeho prestupe do Realu Madrid.

"Hazard zlepšil svoj pohyb a bez akýchkoľvek pochýb je kľúčovým hráčom Chelsea, tak ako bol Ronaldo u nás v United. Keď som hral proti nemu, uvedomil som si, že keď dostane loptu jeho povedomie o tom, kde stoja jednotliví hráči, bolo neuveriteľné. Patrice Evra  je nízky, ale skvelý hráč, ktorý zvykol dominovať medzi krajnými hráčmi vďaka svojej sile, rýchlosti a ťažisku. Ale potom nastúpil proti Hazardovi a uvedomil si, proti tomuto hráčovi už nechce hrať. Hazard bol rovnakého vzrastu a sily, ale s Patricom si robil čo chcel," velebil v rozhovore pre goal.com stále iba 26-ročného Belgičana Rio Ferdinand.

Hazard zakončí na Stamford Bridge už piatu sezónu. Za tento čas nastúpil v 250 stretnutiach a zaznamenal 71 gólov.