Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.5.)

streda, 10. máj 2017 09:49 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (10.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Kanonierov čaká dnes zápas na pôde Southamptonu a vynechať ho zrejme musí Laurent Koscielny. Dôvodom sú ľahšie zdravotné problémy. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Skúsený 35-ročný brankár Willy Caballero bojuje o miesto v zostave a užíva si to. Zmluva mu končí už po sezóne, no prial by si jej predĺženie. (Goal.com)

LIVERPOOL & BURNLEY: Zisku obrancu Michaela Keanea sú vraj najbližšie v meste Beatles. Ponúknu 25 miliónov libier a očakáva sa reakcie The Clarets. (ESPN)

CHELSEA: Desiata sezónna asistencia Cesca Fabregasa v zápase s Middlesbrough znamenala, že takýchto sezón prežil už šesť v rade. To sa v Premier League doteraz nikomu nepodarilo. (Independent)

TOTTENHAM & BOURNEMOUTH: Zadné rady Kohútov opustí Kyle Walker a v klube už vedia, kto by ho mohol nahradiť. Kúpiť sa snažia 26-ročného Adama Smitha z Bournemouthu. (Daily Star)

EVERTON: Za prijateľných 5 miliónov libier môžu Karamelky získať útočníka Sandra Ramíreza z Málagy. Ôsmeho najlepšieho strelca La Ligy však stále lanária viacerí. (Mirror)

LEICESTER CITY: Krídelník Riyad Mahrez ostal verný pre sezónu 2016/17, ale v lete by rád odišiel. O uvoľnenie už oficiálne požiadal zamestnávateľa a bude si hľadať nový klub. (Telegraph)

WEST HAM:Cheickhou Kouyaté mal dlhodobo problémy so zraneným zápästím a musel ich riešiť operáciou. Senegalčan ju už má úspešne za sebou a teší sa na návrat do hry. (Daily Mail)

WATFORD: FC Barcelona ani AS Rím, kde hosťuje, nemajú záujem o Thomasa Vermaelena pre budúci ročník. Reaguje na to pätnásty tím ligy, ktorý už zisťoval obrancovu dostupnosť. (tribalfootball.com)