Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.5.)

streda, 10. máj 2017 09:49 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Hoci Pepe po doliečení rebier už naplno trénuje, v semifinálovej odvete Ligy majstrov si nezahrá. Real vyhral prvý zápas 3:0 a stopéra bude ešte šetriť. (Marca)

BARCELONA: Katalánci ani AS Rím, kde hosťuje, nemajú záujem o Thomasa Vermaelena pre budúci ročník. Reaguje na to anglický Watford, ktorý už zisťoval obrancovu dostupnosť. (tribalfootball.com)

VALENCIA: Odchod Vora nechá na poste trénera voľné miesto. Najväčším kandidátom je zatiaľ Marcelino, bývalý coach Villarrealu, ktorý dostal čas na rozhodnutie do zajtra. (superdeporte.es)

VILLARREAL: Rokovania o predĺžení zmluvy naplánoval klub s trénerom Franom Escribom až na leto. Do hry však dovtedy výrazne vstúpi aj grécky Olympiacos. (Marca)

MÁLAGA: Za prijateľných 5 miliónov libier môže Everton získať útočníka Sandra Ramíreza. Ôsmeho najlepšieho strelca La Ligy však stále lanária viaceré európske mužstvá. (Mirror)

BETIS: Tretí muž počas sezóny 2016/17 preberie kormidlo Los Verdiblancos. Prepusteného Víctora Sáncheza del Ama nahradí na zvyšné zápasy „caretaker“ Alexis Trujillo. (ESPN)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Zranené koleno z tréningu nakoniec pripraví zadáka Luisinha o zvyšok prebiehajúcej sezóny. Po absencii proti Espanyolu si nezahrá ani s Villarrealom a Las Palmas. (mundodeportivo.com)