Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.5.)

utorok, 9. máj 2017 11:14 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (9.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Triumfom 3:0 nad Middlesbrough zaznamenali The Blues svoje 300. domáce víťazstvo v Premier League, čo sa doteraz podarilo len Manchestru United a Arsenalu. (Goal.com)

CHELSEA: Dvoch hráčov si vedenie údajne vyhliadlo na talianskych trávnikoch, konkrétne v AS Rím. Do kádra by mohol pribudnúť bek Antonio Rudiger a záložník Radja Nainggolan. (metro.co.uk)

MANCHESTER CITY: Veľké špekulácie sa opäť vedú okolo Yayu Tourého. 33-ročný stredopoliar stále nepodpísal novú zmluvu a blízko k jeho zisku má byť Galatasaray Istanbul. (talksport.com)

MANCHESTER CITY: Nezhody Pabla Zabaletu s klubom spočívajú v dĺžke budúcej zmluvy. Obranca sa chce dohodnúť na dvoch rokoch a ponuku na ročné predĺženie odmietne. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Operácie vážne zraneného kolena sa dočkal Marcos Rojo. Zranil sa pred vyše dvomi týždňami v zápase s Anderlechtom a mimo hry bude dlhší čas. (Express)

ARSENAL: 28-ročný útočník Lucas Pérez odohral len 11 zápasov a poškuľuje po návrate do Španielska. Tam to neostalo bez odozvy Deportiva La Coruña, Villarrealu, Espanyolu a Valencie. (Daily Mail)

EVERTON: Médiá už počítajú s tým, že rokovania Rossa Barkleyho o novej zmluve úspešné nebudú. V takom prípade zvedie rozhodujúci súboj Tottenham s Arsenalom. (Daily Mail)

SUNDERLAND: Viacerými tímami lanárený brankár Jordan Pickford možno severovýchod Anglicka neopustí. Jeho zamestnávateľ totiž požaduje 30 miliónov libier. (The Times)

MIDDLESBROUGH: Dohrávka 36. kola priniesla definitívu zostupu zverencom Stevea Agnewa. Nováčik prehral s Chelsea 0:3 a sedembodové manko už nedoženie. (Express)