Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.5.)

pondelok, 8. máj 2017 08:55 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: V sobotnom zápase s Villarrealom zaknihoval Lucas Digne svoj 16. tohtosezónny štart a zranil sa pri ňom. Striedať musel v 75. minúte pre problémy so stehenným svalom. (Goal.com)

BARCELONA: Pôsobenie Antonia Conteho na lavičke The Blues neostalo bez odozvy v zahraničí. Zaujalo vraj Barcelonu, ktorá v lete ostane bez trénera a Talian je jedným z kandidátov. (Express)

REAL MADRID & ATLÉTICO MADRID: Rošádu brankárov má vymyslenú Manchester United s madridskými tímami. David De Gea poputuje do Realu, zatiaľ čo z Atlética získa Slovinca Jana Oblaka. (Independent)

ATLÉTICO MADRID: Absencia Josého Maríu Gimenéza nebude mať avizované trojtýždňové trvanie. Opäť trénuje a stíha stredajší zápas Ligy majstrov s Realom Madrid. (Marca)

VALENCIA: Dočasný tréner na lavičke Los Che po sezóne končí. Voro má pred sebou posledné dva duely, potom sa v klube posunie na inú funkciu a pribudne nový coach. (BBC)

ESPANYOL: Svalové zranenie znemožnilo záložníkovi Javimu Fuegovi dohrať zápas s Deportivom La Coruña (2:1). Teraz čaká na závery lekárov o dĺžke absencie. (todomercadoweb.es)

BETIS: Nominácia na dnešný zápas proti sedemnástemu tímu ligy, Leganés, neobsahuje meno Daniho Ceballosa. Ten má mať menšie zdravotné problémy a stretnutie vynechá. (Marca)