Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.5.)

pondelok, 8. máj 2017 08:55 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (8.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Famóznu výsledkovú šnúru včera stratili Diabli. Prehra s Arsenalom 0:2 bola prvou po 25 zápasoch, pričom všetko začalo októbrovou remízou s Burnley. (BBC)

MANCHESTER UNITED: Rošádu brankárov majú vymyslenú United s madridskými tímami. David De Gea by putoval do Realu, zatiaľ čo z Atlética získajú Slovinca Jana Oblaka. (Independent)

ARSENAL: Juventus by zaplatil za služby Alexisa Sáncheza 55 miliónov libier. Táto suma by sa následne mohla stať pre Londýnčanov základom kúpy Kyliana Mbappého z Monaka. (Daily Mail)

CHELSEA: Pôsobenie Antonia Conteho na lavičke The Blues neostalo bez odozvy v zahraničí. Zaujalo vraj Barcelonu, ktorá v lete ostane bez trénera a Talian je jedným z kandidátov. (Express)

EVERTON: Budúcoročný nováčik, Newcastle United, rokuje o spolupráci s Jamesom McCarthym. 26-ročný záložník je u Karameliek už štyri roky, no momentálne nemá miesto v zostave. (Daily Mail)

LIVERPOOL & SOUTHAMPTON: Letné prestupové obdobie by mohli Liverpoolčania opäť využiť na nákupy u Svätcov. Lanária Ryana Bertranda, Oriola Romeua aj Virgila van Dijka. (skysports.com)

WEST HAM: Svoju misiu na lavičke The Hammers tréner Slaven Bilić nakoniec splní, mužstvo sa zachránilo, ale v kariére bude zrejme pokračovať inde. Získať ho chce istanbulské Fenerbahce. (Express)

MIDDLESBROUGH: Sunderland je istým vypadávajúcim a dnes sa k nemu možno pridá aj Boro. Hrá totiž na pôde Chelsea a pokiaľ s veľkým ašpirantom na titul prehrá, už sa nezachráni. (BBC)