Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.5.)

nedeľa, 7. máj 2017 08:29 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (7.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Pep Guardiola je presvedčený, že v lete treba kúpiť špičkového útočníka. Podľa jeho slov majú City dostatok šancí, ale chýba chladnokrvný zakončovateľ. (metro.co.uk)

MANCHESTER CITY: Obranca Pablo Zabaleta nedostane ponuku na predĺženie zmluvy a po sezóne odíde. Iná môže byť situácia Jesusa Navasa, ktorý dostal na stôl nový kontrakt. (Daily Mail)

MANCHESTER CITY: Do turínskeho Juventusu odišla ponuka 50 miliónov libier za ľavého obrancu Alexa Sandra. 26-ročný Brazílčan predtým patril Portu. (Mirror)

MANCHESTER CITY & ARSENAL: Krajný obranca Sead Kolašinac zo Schalke 04 dospel k rozhodnutiu, že chce odísť do Anglicka. Tam oňho stáli najmä Citizens a Gunners. (ESPN)

CHELSEA: Komplikuje sa situácia obrancu Kierana Tierneyho zo Celticu Glasgow. Londýnčania majú stále o 19-ročného mladíka záujem, no Škóti pýtajú až 17 miliónov libier. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Ponuky na prestup očakáva zadák Matteo Darmian. Vo farbách United v tejto sezóne odohral 16 ligových duelov, z toho 10krát plných 90 minút. (Mirror)

EVERTON: Do modrej časti Liverpoolu sa možno presunie Alessio Romagnoli. Za obrancu AC Milána na začiatok pošlú ponuku 25 miliónov libier. (Mirror)

WEST HAM: V nemeckej Herthe Berlín si Kladivári našli možnú posilu pre budúcu sezónu. Ide o 23-ročného obrancu Mitchella Weisera, ktorý to v minulosti už skúšal aj v Bayerne. (Transfermarkt.co.uk)

WEST HAM & SUNDERLAND: Od Čiernych mačiek sa po vypadnutí môžu hneď dvaja hráči presunúť do West Hamu. Rokovania vedie brankár Jordan Pickford aj forward Jermain Defoe. (Express)