Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.5.)

nedeľa, 7. máj 2017 08:29 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Presvedčivému víťazstvu 4:1 nad Villarrealom pomohol Lionel Messi dvomi gólmi. Stal sa tak prvým hráčom, ktorý v aktuálnej sezóne pokoril v top 5 ligách 50-gólovú hranicu. (Goal.com)

BARCELONA: Okrem strieľania gólov púta u Lionela Messiho pozornosť aj nová zmluva. Argentínčan vraj odmietol prvý návrh, ktorý mu mal zaručiť 30 až 35 miliónov eur ročne. (as.com)

REAL MADRID: Zápas v Granade (4:0) vynechal Cristiano Ronaldo. Dôvodom je, že pretrvávajúca hrozba piatej žltej karty a následného trestu, pričom budúcu nedeľu hrá Real so Sevillou. (Express)

VALENCIA: 25-ročný stopér brazílskeho Palmeirasu, Vítor Hugo, by sa mohol stať posilou Netopierov. Okrem nich však tohto hráča sledujú viaceré európske kluby. (transfermarktweb.com)

SPORTING GIJÓN: Lacina Traoré nebol k dispozícii päť zápasov. Včera proti Las Palmas aspoň sedel na lavičke náhradníkov, hoci pri výhre 1:0 do hry nezasiahol. (Football-España.net)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Zranenie kolena počas tréningu pripraví obrancu Luisinha o štart v dnešnom domácom stretnutí s Espanyolom Barcelona. (Marca)

GRANADA: El Graná sa lúčia so záložníkom Sergim Samperom. Klub musel platiť Barçe, odkiaľ hosťuje, za každý jeho štart. Vzhľadom na zostup však s ním naďalej nepočítajú. (mundodeportivo.com)