Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.5.)

sobota, 6. máj 2017 10:12 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (6.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Zostavu bez Granita Xhaku postavia Londýnčania na zajtrajší šláger proti Manchestru United. Švajčiarskeho záložníka vyradí zranenie členka. (Independent)

CHELSEA: Skauti The Blues zamerali svoju pozornosť na 18-ročného forwarda Michaela Johnstona. Ten patrí Celticu Glasgow, no priestor v prvom tíme zatiaľ nedostáva. (ESPN)

CHELSEA: Na listine zranených momentálne figuruje N'Golo Kanté aj David Luiz. Francúz ani Brazílčan sa pravdepodobne neobjavia v pondelkovej dohrávke proti Middlesbrough. (metro.co.uk)

MANCHESTER CITY: Zranenie lýtka v zápase s Manchestrom United pripraví brankára Claudia Brava o zvyšok prebiehajúcej sezóny. Čiľan si zachytal v 22 zápasoch a inkasoval 26krát. (BBC)

MANCHESTER UNITED: Široká maródka United a náročný zápasový program priviedol Josého Mourinha k rozhodnutiu, že proti Arsenalu postaví oklieštenú zostavu. Prioritou by pre zvyšok sezóny mala byť Európska liga. (klubový web)

EVERTON: Napriek zraneniu si obranca Seamus Coleman zabezpečil ďalšiu budúcnosť v Goodison Parku. Podpísal predĺženie zmluvy do konca sezóny 2021/22. (skysports.com)

LEICESTER CITY: Odchod z Leicestru zváži 20-ročný krídelník Demarai Gray. Po presune z mládežníckych reprezentácií verí aj v A-tím, na čo potrebuje viac zápasovej praxe. (Telegraph)

STOKE CITY: Trinásty tím súťaže zaháji rokovania o zmluve so záložníkom Stephenom Irelandom. V sezóne 2016/17 pre zranenie nenastúpil ani raz a v lete by ostal ako voľný hráč. (Daily Star)

HULL CITY: Včera si prvý raz od fraktúry lebky opäť zatrénoval Ryan Mason. Spravil tak dôležitý krok k zápasovému návratu, pričom nehral od januárového zápasu s Chelsea. (ESPN)