Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.5.)

sobota, 6. máj 2017 10:12 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Štvortýždňové liečenie Pepeho sa chýli ku koncu. Po zlomenine dvoch rebier už trénuje naplno a do hry by sa mohol vrátiť v najbližších zápasoch. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: Stehenný sval už Juanfrana netrápi a hoci zrejme ešte nenastúpi v dnešnom súboji s Eibarom, na semifinálovú odvetu Champions League bude pripravený. (mundodeportivo.com)

SEVILLA: Dve operácie a ročné čakanie na zápasový štart sa Michaelovi Krohn-Dehlimu skončilo. Do nominácie Andalúzanov sa dostal vo včerajšom zápase s Realom Sociedad (1:1). (Fichajes.net)

BILBAO: Brankár Kepa Arrizabalaga už stabilne chytáva za Athletic. Vedenie je spokojné a odmenou mu bude nová zmluva, ktorá nahradí kontrakt končiaci už toto leto. (mundodeportivo.com)

REAL SOCIEDAD: Svalové zranenie nakoniec Willianovi Josému zmarilo aj štart v zápase so Sevillou. Pri remíze 1:1 si nezahral, ale fit má byť už v krátkom čase. (mundodeportivo.com)

EIBAR: Ďalší vynechaný zápas by už útočník Bebé pridať nemal. Po problémoch s chodidlom sa opäť hlási do služby, pričom už dnes je na programe duel na pôde Atlética Madrid. (todomercadoweb.es)