Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.5.)

piatok, 5. máj 2017 10:56 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Vernosť Kataláncom prisľúbil záložník Arda Turan. Vo farbách tohto klubu hodlá zotrvať aj napriek záujmu londýnskeho Arsenalu či Interu Miláno. (spotsmole.co.uk)

VALENCIA: V minulom kole si brankár Diego Alves zranil rameno, a preto netrénuje. Nateraz je teda prinajmenšom otázny jeho štart v nedeľnom 36. kole proti Osasune. (sports.yahoo.com)

ESPANYOL: Zranenie bedier, ktoré si Javi López privodil na tréningu, znamená predčasný koniec sezóny. 31-ročný záložník tak má voľno a do diania sa vráti až počas prípravy na nový ročník. (Marca)

ESPANYOL: 35-ročný brankár Diego López na hosťovaní v Barcelone presvedčil a do AC Milána sa už nevráti. Španielsky klub spraví všetko preto, aby hosťovanie zmenil na prestup. (Marca)

BILBAO: Na konci tohto ročníka čaká emotívna rozlúčka gólmana Gorku Iraizoza. Španielsky veterán je v Athleticu od roku 2007, no spolupráca v budúcnosti už pokračovať nebude. (Marca)

REAL SOCIEDAD: Cestu do Sevilly dnes vynechá útočník Willian José. Dôvodom je nedoliečené svalové zranenie a súboj štvrtého so siedmym bude sledovať len ako divák. (Marca)

BETIS: Pravý obranca Cristiano Piccini je na muške pozorovateľov West Bromwichu a vylúčené nie je, že po dvoch rokoch na Estadio Benito Villamarín zmení klub. Vec je zatiaľ len v rovine špekulácie. (Daily Mail)

EIBAR: Minimálne jednozápasovú absenciu má pred sebou Ander Capa. Zranil si totiž zápästie, čo mu s určitosťou znemožní štart v sobotu proti Atléticu Madrid. (Marca)